Ecnaclyn

Ecnaclyn för renare hy

Ecnaclyn för en bättre hy

Köp Ecnaclyn

Läs igenom detta om du funderar på att köpa Ecnaclyn. Ecnaclyn är ett kosttillskott som innehåller mjölkproteinet laktoferrin. Laktoferrin har i studier visat sig ha unika egenskaper som bidrar till att befrämja hudens hälsa.

  • Har ett positivt inflytande på hudens tillstånd
  • Förbättrar hudens yttre utseende
  • Passar unga såväl som vuxna

Ecnaclyn innehåller proteinet Praventin™ (laktoferrin) som bidrar till renare hy på ett naturligt sätt. Bland ungdomar och även vuxna är det många som brottas med en oren hy med ökad produktion av talg och akne finnar. Ecnaclyn kan bidra till att aktivera kroppens naturliga mekanismer för en smidig och vacker hy.

Ecnaclyn är det enda godkända kosttillskottet med laktoferrin på den svenska marknaden.

Fungerar Ecnaclyn?

I en studie med tonåringar har det visat att dagligt kosttillskott med Praventin™ befrämjar en klarare hy. Tillskottet av laktoferrin (Praventin™) resulterade i en avsevärd förbättring av hudens ytskikt. Det påvisades en median minskning med 71% i hudfläckar efter en månad och 95% efter två månader. Förbättringar sågs oavsett kön, ålder eller utgångsläge. Redan efter två veckor rapporterade Praventin-användarna en klarare och renare hudkänsla.

Det ställdes även ett antal frågor till de 44 tonåringar som deltog i studien om hur de trodde Praventin™ hade hjälpt befrämja deras hudhälsa.

  • 76% såg synliga förändringar i hudens ytskikt, bland annat färre fläckar/finnar, en minskning i rodnad, med mindre fet hy, allt detta pekade på att de fått en hälsosammare hud.
  • 83% angav att de skulle vilja fortsätta med Praventin™ (laktoferrin) kosttillskott.

Det rapporterades inga biverkningar från laktoferrinbehandlingen. Som det påvisades i studien kan Praventin™ användas för att befrämja en hälsosammare hud hos ungdomar och därmed även förbättra deras fysiska och emotionella välbefinnande på flera olika sätt.

Praventin™ är en patentsökt produkt med bioaktiva proteinkomplex som innehåller laktoferrin. Laktoferrin spelar en understödjande roll genom att ge näring till huden från insidan genom tre föreslagna mekanismer.

  •  antimikrobiell – hjälper hämma bakterietillväxt
  •  anti-inflammatorisk – hjälper minska rodnad i samband med en dålig hy
  •  antioxidant – hjälper stödja reparation av skadade hudceller från finnar

Användning

1 tablett dagligen, sköljes ned med vätska. Rekommenderad användningstid för ordentlig effekt är åtminstone 8 veckor.

Köpa Ecnaclyn

Vitaminbutiken Kenkou, till exempel, säljer Ecnaclyn billigt till ett bra pris.

Butik Erbjudande Leverans Frakt Direktlänk
boozt Fri frakt 2-3 dagar 0 kr