Receptbelagda läkemedel

Beställa receptbelagda läkemedel

Duac

duac-l

Köp Duac här

Duac är en gel som används för att behandla lätt upp till medelsvår akne. Behandlingen innehåller två aktiva substanser, klindamycin och bensoylperoxid, som båda har använts under en längre tid för att bekämpa akne.

Duac kommer som gel (salva), och används genom att den stryks på akne-infekterade områden. När du har börjat använda produkten kommer aknen först att sluta sprida sig, för att sedan läka över tid. Detta läkemedel är främst för akne, men kan också användas för att behandla pormaskar och vissa hudförändringar. Gelen gör också hyn mindre fet.

De två aktiva ingredienserna i behandlingen attackerar akne-infektionen på två olika sätt. Klindamycin kommer att angripa den specifika bakterien som orsakar dina hudproblem. Den gör detta genom att förhindra bakterien från att skapa cellväggar, vilket gör att bakterien efter en viss tid dör.

Bensoylperoxid fungerar genom att bryta ner ett protein som är en viktigt del i huden, keratin. Keratin är något som de flesta av oss vet finns i morötter, men det är också ett viktigt protein för hud och hår. Genom att bryta ner detta protein kommer det översta lagret av hud att brytas ned och bytas ut. Detta gör att huden kan börja läka, och bli friskare.

Butik Erbjudande Leverans Direktlänk
köp duac hos euroclinix Fri frakt 1-2 dagar

Minocin MR

minocin-lDenna behandlings främsta fördel är att det är en väldigt effektiv akne-behandling, men har mindre biverkningar än, till exempel Tetracyklin. Det är också en lättare behandling att ta jämfört med till exempel en kräm eller en salva. Det enda du behöver göra är att ta en tablett om dagen.Minocin MRs relativa låga dosering jämfört med andra antibiotika mot akne gör att detta är behandlingen för dig som letar efter något som är starkare än Duac, men med mindre biverkningar än Tetracyklin. Det är alltså ett perfekt mellansteg ifall du använt dig av Duac, men inte fått de resultat du önskat

Butik Erbjudande Leverans Direktlänk
köp Minocin hos euroclinix Fri frakt 1-2 dagar

Euroclinix, en av Europas större onlinekliniker, finns även till för svenska kunder och de säljer dessa produkter. Det går med andra ord att beställa till Sverige.