Proactiv & Proactive

Köp Proactive mot akne

Köp Proactive hos Haléns

Kändisarnas val

År 1995 insåg Dr Kathy Fields och Dr Katie Rodan, som båda är utbildade dermatologer från universitetet i Stanford, att det fanns ett behov på marknaden för en ny effektiv och kosmetiskt acceptabel acnebehandling. Proactive föddes på baksidan av ett begrepp om att behandla hela det infekterade hudområdet, snarare än bara enskilda punkter eller finnar. Namnet kom till eftersom hela idén är att behandla det drabbade området tills all akne har försvunnit, och sedan fortsätta att behandla den friska huden för att förhindra acne kommer tillbaks. Det är vad aktiv strategi handlar om, att vara proaktiv för att förebygga att akne uppstår i första hand.

Fungerar det?

Ni alla har säkert hört talas om Proactiv och Proactive, namnet varierar beroende på marknad men det är samma produkt. I TV och på Internet kan man se kändisar som Katy Perry, Avril Lavigne, Jessica Simpson, Justin Bieber, P Diddy med flera göra reklam för produkten.

Som med många produkter så fungerar den för vissa, men inte för andra. Många som det dessutom har fungerat för, slutar det att fungera för efter månader eller år. Det finns med andra ord inga enkla och raka svar. Om du funderar på att köpa denna hudvårdserie, gör det via ett företag som erbjuder full returrätt ifall det inte fungerar på dig. Haléns till exempel erbjuder detta. Det är trots allt en förhållandevis dyr produkt.

En sak att ha i åtanke är att processen att applicera denna hudvårdsserie, det är en process i tre steg, tar cirka 10 minuter per dag. Om du vet att du är en människa som kommer slarva med det, beställ då inte den.

Biverkningar

De vanligaste biverkningarna av Proactiv är torr hy och irritation.

Köpa Proactive

Då det inte är en helt billig hudvårdsserie är det värt att köpa den från en butik som erbjuder full returrätt ifall du inte är nöjd med produkten. Köper du Proactive hos Haléns kan du vara säker på att du inte kastar pengarna i sjön.